English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Kursevi mušičarenja

Nasa škola ja plod dugogodišnjeg rada i iskustva. Prolazila je kroz različite faze usavršavanja, prihvatajući najsavremenije metode modernog pristupa mušičarenju. Uz našu pomoć za kratko vreme savladaćete tehniku i naučiti osnovna pravila: upoznavanje sa mušičarskom opremom, mehanika izbačaja, kontrola izbačaja, dizanje strune sa vode, vodjene mušice, privlačenje strune, kao i druge finese koje su Vam neophodne da uživate u prirodi i ostvarite svoj mušičarski san.

01

 

  • Početni ili napredni kursevi

  • Grupna nastava: u trajanju od tri dana po 6 časova (petak, subota i nedelja). Maksimalni broj polaznika 9.

  • Individualna nastava: termini se zakazuju po želji polaznika

  • Video projekcije i analiza polaznika

  • Diplome za završen kurs, a za najbolje polaznike obezbeđene su nagrade.

  • Za polaznike koji su bez mušičarske opreme, potrudili smo se da obezbedimo mušičarsku opremu.

  • Termini se zakazuju najkasnije 10 dana pre početka kursa

 

02               03

 

DSCN3997_small
            DSCN3978_small

 

Da bi ste u potpunosti osetili lepotu mušičarenja i izgradili svoj mušičarski stil, pravo zadovoljstvo će Vam biti kada na svoju mušicu prevarite pastrmku ili lipljana.

 

04     DSCN4009_small

 

Stignite do neograničene zabave sa našim vrhunskim instruktorima koji će Vam otkriti tajne mušičarenja. Za veoma kratko vreme naučićete osnovna pravila pri vezivanju mušica, upoznavanje sa alatima i materijalima za pravljenje mušica. Budite sigurni da sa ovim kursem dobijate sigurnost i bićete osposobljeni da sami izrađujete mušice. Sa fondom od 10 časova bićete spremni da pravite mala remek dela! Termini se zakazuju najkasnije 10 dana pre početka kursa. Potrudili smo se da vam obezbedimo neophodne alate i materijale za izradu mušica.

 

MUŠIČARITE SA NAMA I UČITE BRZO, PORUKA JE NAŠIH ISKUSNIH I STRPLJIVIH INSTRUKTORA U ŽELJI DA SVOJE ZNANJE I ISKUSTVO PODELE SA VAMA.

 

Welcome to ladbrokes sign-up information.